In memoriam … Jos Stalpers

JOSSTALPHalf november met buik- en longklachten opgenomen in het ziekenhuis, zich voorbereidend op een terugkeer naar huis en naar het koor, is in de nacht van zondag op maandag 28 november 2016 overleden onze 2e tenor Jos Stalpers.
Overgekomen van onze zustervereniging kregen we er in 2011 een geroutineerd zanger bij, die direct kon aansluiten in de voorbereiding van ons memorabele Stabat Mater concert.
Wij Caecilianen kennen Jos als een zanger … mondig tijdens repetities, in voor een geintje en vol kwinkslagen aan de stamtafel. We gaan onze vrolijke 2e tenor hartstikke missen … en leven mee met zijn vrouw Toos en Cedric zijn zoon.
Ter gelegenheid van Jos wordt a.s. zaterdagochtend 3 december in Loon op Zand een plechtige uitvaart gehouden, waarbij wij als koor niet zingend aanwezig zullen zijn. Daarna is er aan begin van de middag, omstreeks 13.00u, een crematie plechtigheid in het crematorium aan de Karel Boddenweg in Tilburg.

Het vocaal ensemble Caecilia, Lief & Leed koor, neemt met enkele liederen zingend afscheid van Jos op zaterdagmiddag 3 december in het crematorium.

Moge hij rusten in vrede …

Leden en Bestuur
Koninklijk Tilburgs Mannenkoor
Sint Caecilia

Laat wat van je horen

*