Sieraad voor het koor

KTM 2016 Boekpresentatie PHB
Met de presentatie van het unieke boek ‘Brabant Bekoort’, over de koormuziek in de 19e eeuw, opende het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia op zondag 20 november 2017 zijn jubileumjaar binnenkort gevolgd door een andere jubileum activiteit … het Winterconcert ‘Muzikale Surprise’ in de Concertzaal van Theaters Tilburg op zondag 4 december.

Het eerste exemplaar van het boek ‘Brabant bekoort’ is met een feestelijke openbare zitting van het koor door de auteur Sander van Bladel in het Zuiderkwartier overhandigd aan burgemeester Noordanus van Tilburg. Het boek bevat prachtig historisch beeldmateriaal en geeft een uniek inkijkje in de geschiedenis van de Tilburgse muziekverenigingen, mannenkoor Sint Caecilia in het bijzonder. Het boek ligt in de boekwinkel en is voor slechts € 12,50 ook te koop via de website www.brabantbekoort.nl

.

Op 4 december organiseert Caecilia voor de zevende keer een afwisselend winterconcert in de Concertzaal van Theaters Tilburg. Dit jaar verlenen het Limburgse gemengd vocaal ensemble Canto Rinato en Koninklijke Harmonie V & V uit Waspik hun medewerking.

Kaarten voor dit concert zijn voor € 12,50 te verkrijgen via info@sint-caecilia.nl of bel met Henk Meijs, tel. 06-52406264 of 013-5910669. Kaarten liggen op uw naam gereed bij de entrée van de Concertzaal, het concert begint om 14.30 uur. Natuurlijk zijn er dan ook nog kaarten verkrijgbaar!

John Henselmans
Coördinator Publiciteit

Laat wat van je horen

*