Acties

Informatie over acties van de vereniging. Klik op de titel om het hele bericht te lezen (linker muisklik):

 • Sounds of Liberty … de DVD

  ’Sounds of Liberty’ is een gezamenlijk project van het Venray’s Mannenkoor, de Philips Harmonie uit Eindhoven en het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia. Een serie van drie concerten in april 2015 te Overloon, Eindhoven en Tilburg met als thema ‘vrede en vrijheid’.
  KTM 2015 SOL DVD disk etiket rond Disk 1 Voor de pauze
  In Tilburg is het concert op zondag 19 april 2015 een groot succes met zo’n 700 bezoekers! Een mooie productie gerealiseerd met bijdragen van Keep them ...

 • Een jaar … Caecilia

  Een héél jaar zijn de mannen van de videogroep bezig geweest om ons te volgen, het resultaat is een leuke maar ook gedenkwaardige DVD, een ‘moet ik hebben’ item voor alle volgers van Caecilia.
  DVD label Een jaar Caecilia
  Op de DVD ‘Een jaar Caecilia’ staan opnames van alle belangrijke koorgebeurtenissen in het jubileumjaar 2012. Van het druk bezochte jubileumconcert ‘Stabat Mater’, de vijfdaagse reis naar Berlijn met leden, partners en donateurs, maar ook opnames van het jaarlijkse Winterconcert met ...

 • Dit is … Caecilia

  DVD label 2 28-12

  De DVD “Dit is … Caecilia” is te koop voor €10,00 en te bestellen via info@sint-caecilia.nl. Ruim 12 minuten Stabat Mater plus de voorbereidingen en enkele interviews. Een fragment van de DVD is te zien op deze website op de pagina Beeld & Geluid.

  Fragmenten, interviews en sfeerbeelden van de uitvoering van het ‘Stabat Mater’ op 10 maart 2012 in de Concertzaal te Tilburg zijn uitgberacht op DVD. Het mannenkoor heeft ...

 • De Grote Clubactie

  GCA

  Wat is de Grote Clubactie?

  Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Verenigingen zijn volgens de stichting namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Vorig jaar deden ruim 7000 verenigingen mee.

  Extra inkomsten

  Iedere vereniging kan extra geld namelijk goed gebruiken. Partituren moeten worden aangeschaft, instrumenten en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden clubs met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd. ...

 • Rommelmarkt en gebruikte kleding

  Goede, gebruikte spullen over? Niet weggooien, maar inleveren bij een lid van ons koor! Dat geldt ook voor gebruikte kleding en schoeisel.

 • Een eigen Lotto

  De zangers van Caecilia kunnen meedoen aan de verenigingslotto door iedere maand een klein bedrag op één of meerdere getallen in te zetten.