Jubileum-hoogtepunten

Een uniek jubileumboek….. een bijzonder winterconcert…. een feestelijke Nieuwjaarsreceptie………. een zinderend jubileumconcert en als ‘toetje’…een sprankelend zomerconcert.

‘Brabant Bekoort’
Historicus Sander van Bladel schreef ons jubileumboek dat wordt gepresenteerd op zondag 20 november om 14.30 uur in het Zuiderkwartier aan de Wassenaerlaan 38 in Tilburg.
Een prachtig boek, mede door de bijzondere foto’s, met zowel de geschiedenis van het mannenkoor als van de koormuziek in Tilburg en Brabant. Het boek draagt bij aan de geschiedschrijving van Tilburg en Brabant.
Voor slechts € 12,50 te koop via de website www.brabantbekoort.nl

Een ‘Muzikale Surprise’ …..het zevende opeenvolgende winterconcert.
Deze keer op zondag 4 december om 14.30 uur in de Tilburgse Concertzaal. Het wordt weer een bijzonder concert, mede door de deelname van gemengd vocaal ensemble ‘Canto Rinato’… een toppertje uit Limburg…. onder leiding van dirigent Anton Kropivšek. Was u erbij, toen zij de prachtige ‘Cantus Missae’ op 11 september in de Heikese Kerk uitvoerden?
Natuurlijk een optreden van Caecilia én van gastvereniging Koninklijke Harmonie ‘Volksvlijt en Volksvermaak’ uit Waspik onder leiding van Lisette Harms.

Jubileum-Nieuwjaarsreceptie
Leden, hun partners, donateurs, sponsoren en overige relaties nodigen we uit voor onze jubileumreceptie op maandag 9 januari vanaf 19.00 uur in het Willem II stadion in Tilburg.

Jubileumconcert 140 jaar Caecilia
Motto: 140 jaar Caecilia: Historie en Toekomst … verbonden met Tilburg!
Een multi-mediaal spektakel met voor de pauze de rijke historie van mannenkoor Sint Caecilia èn de stad Tilburg in verschillende thema’s. Na de pauze is het vizier gericht op de toekomst …in relatie tot gebeurtenissen die van Tilburg een cultuurstad maken en met moderne en bekende muziek van Tilburgse iconen, zoals Jacqueline Govaert, Gers Pardoel, Freek Bartels, Kenny B, uitgevoerd door koor en solisten van o.a. Fontys Conservatorium Tilburg.
Medewerking wordt verleend door solisten, verenigingen en diverse Tilburgse musici.

Zomerconcert
Na het enorme succes van vorig jaar herhalen we de formule van een luchtig en sprankelend zomerconcert, nu als mooie afsluiting van een geweldig jubileumjaar. Op zaterdag 1 juli om 14.30 uur in ‘Cultureel Centrum Jan van Besouw’ in Goirle geniet je van koor- en solo- optredens van eigen zangers én aansprekende Tilburgse gasten.

John Henselmans
coördinator publiciteit

 

Laat wat van je horen

*